MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Ekonomi, Genel, Manşet, Toplum, Yaşamın İçinden » Sanal ofislere ilgi giderek artıyor!
Sanal ofislere ilgi giderek artıyor!

Bilgi ve iletişim teknolojileri sayesinde iş insanları, her zaman ulaşılabilir ve her yerden çalışabilir hale geldi. Mobil yaşam biçimi kendi ihtiyaçlarım doğurdu; dahası kendi avantajlarmı yarattı.

Geçmişte iş kurmanın ilk adımı bir ofis tutmak iken, artık iş kurmak ya da işini büyütmek isteyen şirketlerin özel bir ofis tutmasına gerek yok. Son yıllarda sanal ofis denilen uygulama gelişen talep doğrultusunda büyük bir hızla yayılıyor. Sanal ofislerde ihtiyaca göre kontratlar yapılabiliyor. İsteyen sabit bir oda, isteyen toplantı odası hizmeti alabiliyor.

Özellikle küçük işletmeler sanal ofisleri, pahalı kiralara bağlı kalmamak, resepsiyon, sekretarya gibi destek hizmetlerini yönetmekten kurtulmak ve böylece kendi işlerine odaklanmak için tercih ediyor. Seçilen paketlere göre, sunulan imkanlar ve hizmetler artıyor. Premium paketler seçildiğinde, normal ofislerde bile bulunmayan birçok hizmetten yararlanılıyor. Bunlar arasında çağrıları 7/24 cevaplayacak, İngilizce bilen, yoğun telefon trafiğini yöneterek sizi temsil sorunundan kurtaran sanal sekreterlik hizmetleri özellikle dikkat çekiyor. Sanal ofis hizmetinden yaralanacak firmaların kafasındaki en büyük soru işareti kuşkusuz vergi denetimlerinde yaşanacak hukuki sorunların olup olmadığı. Uzmanların görüşüne göre, sanal ofis sözleşmelerine istinaden kullanılan işyerleri için vergi daireleri tarafından işe başlama yoklaması yapılması ve denetim sırasında şirket ortaklarının ya da vekaleti olan bir kişinin binada bulunması yeterli oluyor.

e ofisler için detaylı bilgi almak isterseniz 0535 897 39 28 nolu telefondan Deniz hanıma ulaşabilirsiniz…

Galeri
📆 25 Mart 2020 Çarşamba 13:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR