MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Gençlik, Genel, İlçeler, Manşet, Sancaktepe, Toplum » Sancaktepe Belediyesi’nden Spora ve Sporcuya Büyük Destek
Sancaktepe Belediyesi’nden Spora ve Sporcuya Büyük Destek

Spora ve sporcuya verdiği destekle adından söz ettiren Sancaktepe Belediyesi, yeni yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Sancaktepe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Merve-Safa ve Hilal Mahallesi fitness salonları düzenlenen törenle Sancaktepe halkının hizmetine açıldı.

19 Mayıs Atatürk’ün Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nın tüm yurtta coşkuyla kutlandığı günde hizmete açılan fitness salonlarının açılışına Belediye Başkanımız Alper Yeğin’in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Cumhuriyet Halk Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Abdullah Emre Yılmaz, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin açılışta yaptığı konuşmada Sancaktepe’ de sporu bir yaşam tarzı haline getirmek için dur durak bilmeden çalışmalarına devam edeceklerini ve bu doğrultuda tesisleşme konusunda el birliği ile ilçemize değer katacak yeni merkezlerin de hizmete açılacağının müjdesini verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı gibi anlamlı bir günde özellikle gençlerimize dönük bu anlamlı hizmetinden ötürü Belediye Başkanımız Alper Yeğin ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Protokol konuşmalarının ardından Merve Mahallesi Fitness Merkezi kesilen kurdelenin ardından Sancaktepe halkının hizmetine açıldı. Açılış törenin ardından Başkan Yeğin misafirleri ile Fitness salonunu gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sancaktepe Belediyesi tarafından ilçe genelinde 11 noktada sporseverlerin kullanımına sunulan ve profesyonel fitness cihazlarıyla donatılan merkezlerde haftanın 7 günü alanında uzman hocalar eşliğinde verilen eğitimlerde Sancaktepe’li sporseverler ücretsiz olarak eğitim alıp spor yapabilme imkânı sunuluyor.

📆 28 Mayıs 2024 Salı 11:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR