MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Sancaktepe, Toplum » Sancaktepe Belediyesi’nden toplu sünnet şöleni: 1200 çocuk sünnet oldu
Sancaktepe Belediyesi’nden toplu sünnet şöleni: 1200 çocuk sünnet oldu

Sancaktepe Belediyesi’nin organize ettiği geleneksel sünnet şöleninde bu yaz 1200 çocuk sünnet oldu.

Sancaktepe Meydan Park’ta gerçekleşen sünnet şöleninde sünnet olan çocuklar ve aileleri düzenlenen etkinliklerle doyasıya eğlendi.Türkiye’nin yerli ve Milli Otomobili TOGG ile Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün idaresinde sünnet olan çocuklara ilçe turu yaptırıldı. 20 Araçlık konvoy ile yapılan ilçe turunun ardından Sancaktepe Belediye Başkanlığı yanında bulunan Meydan Park’ta düzenlenen İllüzyon,Tahta Bacak, Palyaço, Sanal Balon Turu, Hacivat Karagöz ve çocuk oyunları etkinlikleri ile hem çocuklar hem katılımcılar keyifli anlar yaşadı. Hem ailelere destek sağlayacak hem de çocuklara güzel bir anı bırakacak toplu sünnet organizasyonda Kuran Tilaveti ile başladı. Sünnet organizasyonuna Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve çok sayıda davetli katıldı.

Sünnet şölenine katılan çocuklar, sünnet kıyafetleriyle renkli görüntüler oluşturdu. Gerçekleştirilen organizasyonla sünnet olan çocuklar ve aileleri unutulmaz eğlenceli anlar yaşarken Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, sünnet olan çocuklara hediye takdim etti.

Sünnet şöleninde konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, ” evlatlarımızı sünnet ettirdşk. 1200 evladımız erkekliğe ilk adımı atacaklar. Onların sünnetlerini hastane ortamında yaptırdık, bugün de eğleniyoruz. Mevlitlerini yapacağız ve yemeklerini vereceğiz. Rabbim evlatlarımızın ömürlerini uzun eylesin, hepsine sağlıklı huzurlu nice ömürler diliyorum ” dedi.

📆 31 Ağustos 2023 Perşembe 10:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR