MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Sancaktepe, Toplum » Sancaktepe’de 120 Hak Sahibi Daha Tapusuna Kavuştu
Sancaktepe’de 120 Hak Sahibi Daha Tapusuna Kavuştu

Sancaktepe Belediyesi ilçede yaşanan tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Abdurrahmangazi,Akpınar, Osmangazi, Veysel Karani,Akpınar ve Safa mahallesi’nde tapularına kavuşmayı bekleyen 120 vatandaşımız düzenlenen törenle tapularına kavuştu.

11 Ağustos Cuma Gnü Mart Osmangazi Mahallesi Alsancak Park’ta düzenlenen törenle 120 hak sahibi tapularına kavuştu.Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve hak sahibi ailelerin katıldığı programda sorunun çözüme kavuşmasıyla birlikte büyük bir mutluluk yaşayan aileler düzenlenen törenle tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. 

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü programda yaptığı konuşmada görev süresi boyunca belediye olarak en büyük hedeflerinin tapu sorunundan arınmış gündeminde tapu problemi olmayan bir Sancaktepe olduğunun altını çizerek “Vatandaşlarımız ile özelikle Halk günleri ve mahalle toplantılarında bir araya geldiğimizde tapularla ilgili tarafımıza bildirlen sorunların çözüm noktasında çok gayret sarfettik.Vatandaşımızın menfaatine uygun olacak şekilde pazarlıklar yaparak bugün 120 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ettik. İlçemizde bulunan diğer bölgelerde de tapu ve mülkiyet sorununu çözme hususunda çalışmalarımız sürüyor.Amacımız tapu sorunu çözüme kavuşturup gündemimizden çıkarmaktır. Hak sahiplerine tapu dağıtımları önümüzdeki günlerde de devam edecek.. Sancaktepe’de tapusuz mülk kalmayacak. Sancaktepe’de ikamet eden her komşumuz kendi tapulu mülklerinde oturmuş olacak. Tapu sorunu yaşayan komşularımızın problemlerini çözüme kavuşturarak tapularını teslim etmenin mutluluğu içerisindeyiz.Her şey sizlerin huzurla yaşayacağı bir Sancaktepe için” şeklinde konuştu.

Tapu dağıtım töreninin ardından mülk sahiplerine tapularını teslim eden Başkan Döğücü sonrasında “Mahalle Buluşmaları” etkinliği kapsamında Osmangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

📆 16 Ağustos 2023 Çarşamba 11:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR