MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Sancaktepe » Sancaktepe’de Demokrasi nöbetleri ilk günkü heyecanıyla devam ediyor
Sancaktepe’de Demokrasi nöbetleri ilk günkü heyecanıyla devam ediyor

Sancaktepe halkı darbe girişiminin gerçekleştiği 15 Temmuz gecesinden  bu yana, direnişin adresi Samandıra meydanında aralıksız Demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyor .

Belediye Başkanımız İsmail Erdem  nöbetin ilk gününden itibaren Samandıra meydanında halkla birlikte en ön safta yer alıyor.

6 Eylül Cumartesi günü yoğun katılım altında gerçekleşen ve AK Parti İstanbul Milletvekilleri Azmi Ekinci, Harun Karaca ve Halis Dalkılıç’ın katıldığı demokrasi nöbetinde Sancaktepe’den tüm dünya’ya birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Belediye Başkanımız İsmail Erdem, Başkanımız Erdem,“Değerli Sancaktepeliler hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinden beri meydanlardayız.  İlk geceki gibi hiç ama hiç yorulmadan, hiç usanmadan bu heyecanımız devam ediyor.  Yüce Türk Milleti 15 Temmuz gecesinden beri çok büyük bir iş başardı. Sizler vatanınıza, geleceğinize, çocuklarınızın geleceğine, hayatınıza sahip çıktınız. Bu ihanetin içinde olan tüm hainlere güzel memleketimizin sahipsiz olmadığını gösterdiniz. Şartlar ne olursa olsun biz ülkemiz gençlerinin geleceğine sahip çıkacağız” dedi.

“Zaman, adalet önünde hesap verme zamanıdır”

Birlik ve beraberliği dinamitlemeye çalışan cunta heveslilerinin saldırıları karşısında dik bir duruş sergileyen kahraman emniyet görevlileri ve TSK’nın vatansever mensuplarına şükranlarını sunduklarını dile getiren Başkanımız Erdem, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Darbecilerin tanklarına, tüfeklerine, silahlarına göğsünü siper eden, kahramanca direnen milletimiz, İstiklal Harbimizden sonra, tüm dünyaya örnek teşkil edecek bir destan daha yazmıştır. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır. Ülkemiz tarihinde ilk defa, bu çapta bir silahlı darbe teşebbüsü, bizzat millet tarafından engellenmiştir. Ülkemizin tüm şehirlerinde, meydanlarında, sokaklarında, ülkesine ve milletine yürekten sevdalı milletimiz, iradesine, demokrasisine, geleceğine sahip çıkmak için, aynı duyguyla, aynı heyecanla, aynı kararlılıkla bir araya gelmiştir. 15 Temmuz darbe girişimi, milletin darbe heveslilerine verdiği bir büyük ders olarak, bu milletin şanlı tarihindeki yerini alacak ve hiçbir zaman hatırımızdan çıkmayacaktır. Şimdi zaman, ordu içine çöreklenmiş hain FETÖ terörist çetesinin, ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen şer ittifaklarının tamamen ortaya çıkartılması ve adalet önünde hesap verme zamanıdır.”

 

📆 09 Ağustos 2016 Salı 15:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR