MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Toplum, Yaşamın İçinden » Sancaktepe’de Kır Düğünleri İle Ömürlük İmzalarınız Olsun
Sancaktepe’de Kır Düğünleri İle Ömürlük İmzalarınız Olsun

Sancaktepe Belediyesi, Covid 19 tedbirleri kapsamında normalleşme sürecine geçilmesinin ardından bir ilki gerçekleştirerek kır düğünleri ve açık hava organizasyonları için 3 yeni mekanı vatandaşların hizmetine sundu. 


Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Düğücü Covid19 tedbirlerinde normalleşme sürecine geçilmesinin ardından Sancaktepe de bir ilki gerçekleştirdi. 


Pandemiyle beraber kapalı alanlardaki düğünlerin, yerini açık havada yapılan düğünlere bırakması sebebiyle kır düğün alanları evlenecek çiftlerin ilgi odağı oldu. 


Sancaktepe Belediyesi evlenecek çiftlerin bu önemli günlerini daha steril ve güvenli ortamlarda yapabilmesi için 500 kişi kapasiteye sahip Sarıgazi Stadı ve Selim Topal Spor Kompleksi  ve 400 kişi kapasitesile  Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi Kır Bahçesi ‘nde dünya evine girecek çiftlere yemekli veya kokteyli seçenekler sunuyor.


Sancaktepe de üç ayrı mekanda hizmete sunulan Kır  Düğün Salonlarında  evlenecek çiftlere ve konuklara konforlu bir düğün salonunda bulabilecekleri her türlü imkan sunuluyor. kır düğün salonlarında gelin ve damadın hazırlanması ve beklemesi için gelin damat odası, yürüyüş yollarında kırmızı halılar, masadan sandalyeye, çiçeklere kadar saflığı ve yeni başlangıçları temsil eden beyaz renk tercih edildi.


Yeşilliklerin üzerinde,etkileyici bir atmosferde açık hava ferahlığında güzel bir kir düğünü hayal eden çiftler Sancaktepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne gelerek kayıt yaptırabilir.

Galeri
📆 24 Ağustos 2020 Pazartesi 10:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR