MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Gençlik, Manşet, Toplum » Sarman’ın Aşısı Belediyeden
Sarman’ın Aşısı Belediyeden

Dünya Hayvanları Koruma Günü sebebiyle Gazipaşa Caddesi’nde stant kuran Pendik Belediyesi,  kedi ve köpeklere ücretsiz kuduz aşısı yapıyor. Cuma gününe kadar açık kalacak çadırda aşı yaptıranlara bir kap mama da hediye ediliyor.

 

Pendik Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında Gazipaşa Caddesi’nde PenCR Sanat Kahve önünde stant kurdu. Sahipleri tarafından getirilen kedi ve köpekler burada  uzman veteriner hekimler tarafından ücretsiz olarak aşılanıyor.  Aşı yaptıranlara 1 kap mama da hediye ediliyor. Çadırda aynı zamanda belediyenin kendi imalatı olan kedi ve kuş yuvaları da sergileniyor. Bu yuvalardan talepte bulunmak isteyenler çadırda gördüğü modeli çağrı merkezinden talepte bulunabiliyorlar. Talepler olumlu karşılandığında yuvalar, yetkili birimlerce adrese teslim ediliyor. Çadır, Cuma gününe kadar açık kalacak.

Öğrencilere hayvan sevgisi aşılanıyor

Pendik Belediyesinin sokak hayvanlarını beslemek üzere merkezi yerlere  koyduğu geri dönüşüm noktalarını ziyaret eden anaokulu öğrencileri, topladıkları pet şişeleri kutuya atarak anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiler. İlçedeki çeşitli okullardan öğrenciler de Dünya Havyanları Koruma Günü etkinlikeri kapsamında  Çevre Koruma Müdürlüğü tarafından Darıca Hayvanat Bahçesi ve Ballıca’da sahipsiz ve başıboş hayvanlar için kurulan barınaklara götürüldü.

 

📆 06 Ekim 2016 Perşembe 10:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR