MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Üsküdar » SİNEM DEDETAŞ ULUSLARARASI HALİÇ KÜREK YARIŞLARI ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI
SİNEM DEDETAŞ ULUSLARARASI HALİÇ KÜREK YARIŞLARI ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Haliç Kürek Yarışları İBB Haliç Su Sporları Merkezi’nde tamamlandı.

Yarışın etapları İstanbullular için renkli görüntülere sahne oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen yarışları takip etti. 


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Haliç Kürek Yarışları’nın ödül töreninde bir konuşma yaparak Open 27 Plus Kadınlar kategorisinin şampiyon takımı Kocaeli Sümerspor Kürek Kulübüne ödülünü verdi.

Konuşmasında İstanbul’un ev sahipliği yapacağı 2027 Avrupa Oyunları için önümüzdeki günlerde protokol imzalanacağını kaydeden İBB Başkanımız Sayın İmamoğlu, esas hedefin 2036’da bu güzel kadim şehirde iki kıtanın bir araya geldiği bütün kültürlerin, bütün insanlığın belki de yüzyıllar boyu buluştuğu muhteşem şehirde olimpiyatları yapmak olduğunu söyledi.


Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş U19 Kadınlar kategorisinin şampiyon takımı Fenerbahçe Spor Kulübü’ne kupa ve madalyalarını verdi.

Sinem Dedetaş resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda; ‘’Haliç çok değişti. Son yıllarda yapılan çalışmalarla Haliç canlandı, su sporlarının merkezi oldu. Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 4.sünü düzenlediği Uluslararası Haliç Kürek Yarışları’na katıldık. Yarışlar çok keyifli, özellikle kadın yarışçılar çok iddialıydı.’’ İfadelerini kullandı. 


Uluslararası Haliç Kürek Yarışları’nda Yarı Open 27+ (Mix, Kadınlar, Erkekler) ve U19 (Kadınlar, Erkekler) kategorilerinde ilk üç sırayı alan ekiplerin sporcularına madalya ve kupa takdim edildi.

Galeri
📆 07 Mayıs 2024 Salı 10:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR