MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Ataşehir, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum » SİYASETİN GÜLEN YÜZÜ ALİ COŞKUN ”DAHA İYİ BİR ATAŞEHİR İÇİN ADAYIM”.
SİYASETİN GÜLEN YÜZÜ ALİ COŞKUN ”DAHA İYİ BİR ATAŞEHİR İÇİN ADAYIM”.

ALİ COŞKUN,BASIN MENSUPLARI İLE BASIN TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ ..

İYİ Parti’nin kuruluşundan bu güne , Genel Başkan Danışmanlığı yapan, Hubyar Sultan torunu, Türkmen Alevi Ocakları Birliği, Kültür Eğitim ve Sağlık Vakfı Genel Başkanı İş İnsanı Ali Coşkun, İyi Parti Ataşehir İlçesi Belediye Başkan Adalığını açıklamak için İYİ Parti Ataşehir İlçe başkanlığında basın mensupları ile bir araya geldi..

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya ,İYİ Parti Ataşehir ilce Başkan yardımcıları ,basın ve medya Dünyasından isimler katıldı..
Toplantıda İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu söz alarak Belediye Başkan adayları olan Ali Coşkun’a başarılar diledi ve bu süreçte adaylarının yanında olduklarını dile getirdi.
Ali Çoşkun; Basın mensupları ile tanışma ve kaynaşma toplantısında bir araya gelerek, yaklaşan yerel seçimler için ne gibi hazırlıklar içerisinde olduklarını anlattı.

Basınla buluşma toplantısının ilk konuşmasını İYİ Parti Ataşehir İl Başkanı Bora Yörükoğlu yaptı. Yörükoğlu yaptığı açıklamada; “Bu süreçte daha iyi bir Ataşehir için tüm teşkilat olarak var gücümüzle adayımızın yanında ve arkasındayız. İyi belediyecilik sürecini göstermeye çalışacağız ve halkımızı iyi belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi.

HERKESLE TEMASA GEÇECEĞİZ

Yörükoğlu’nun konuşmasının ardından söz alan İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkanı Adayı Ali Coşkun “Atasehir’i daha yaşanılır bir yer haline getireceğiz” ifadelerini kullandı. 30 yıldır Ataşehir’de yaşadığını vurgulayan Coşkun; “İçerenköy’de, Barbaros Mahallesi’nde yaşadım, yaşamaya devam ediyorum. Benim çocuklarım burada büyüyor, burada okula gidiyor. Bu şehrin her bir köşesinde esnafıyla halkıyla sürekli beraberim. Dolayısıyla bu kentin sorunlarını ve çözüm yollarını da iyi biliyorum. Herkesle temasa geçeceğiz. Tüm mahallelerde sokak sokak her kapıyı çalıp ülke ve Ataşehir gerçeklerini milletimize anlatacağız” dedi.

GENEL BAŞKANIMIZ ATAŞEHİR’İ BİZE EMANET ETTİ

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Ataşehir’i bize, bizi de Ataşehir’e emanet etti” ifadelerini kullanan Coşkun; “Parti teşkilatımın her kademesinde görev alan birisiyim. Şimdi bize düşen görev bu şehri daha iyi yönetilen bir yer haline getirmek. Bunun için de 31 Mart seçimlerini kazanmaya odaklandık. Tüm ekibimizle birlikte plan ve projelerimizi hazırladık önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir lansman ile bunları kamuoyuna detaylıca anlatacağız. Projelerimiz arasında ulaşımdan eğitime, sağlık alanından kültür, sanat, trafik, spor, çevre, imar ve sokak hayvanlarına kadar hayatın her alanına yönelik planlamalar yer alıyor. Ataşehir’i sokakları ve kaldırımları ile nefes alan bir şehir haline getirmekte kararlıyız. 17 mahallesinde 425 bin Ataşehirli’nin eşit hizmet aldığı ortak bir yönetim anlayışı modelini Türkiye’ye örnek sergileyeceğiz. Ataşehir’i ismine yakışın bir yaşam kenti yapacağız.”

Coşkun konuşmasının sonunda, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Coşkun, “O büyük bir komutan, lider ve tarihe geçmiş büyük bir devlet adamı. Her şeyimizi ama her şeyimizi O’na borçluyuz. Bu şehre adını veren büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

ALİ ÇOŞKUN KİMDİR
İŞ İNSANI- TÜRKMEN ALEVİ OCAKLARI BİRLİĞİ KÜLTÜR EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI KURUCU BAŞKANI
1973 İstanbul doğumluyum. Aslen Tokatlıyım. Türkmen Alevi Ocakları Birliği Kültür Eğitim ve SağlTokat, Almus, Hubyar’dan Mustafa ve Gülüzar çiftinin çocuğu olarak 5 Mayıs 1973 yılında İstanbul’da dünyaya geldim. Soyum, Horasan’dan Anadolu’ya 13. yüzyılda gelen Piri Türkistan Ahmet Yesevi Dergahı mensuplarından, Horasan erenlerinden, Beğdili Türkmenlerinin manevi önderi Hubyar Sultan’a dayanır. Eğitim hayatımı liseye kadar İstanbul’da tamamladım. Nova Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum.

Ticarete çok küçük yaşlarda atıldım. Lisede okurken bir yandan da özel bir şirketin muhasebe bölümünde yarı zamanlı çalışmaya başladım. Daha sonra baba mesleği olan tüccarlığı Perşembe Pazarı’nda geliştirerek devam ettim. 1994 yılında, 21 yaşındayken, aile şirketimizin tüm sorumluluğunu üzerime aldım. Demir-çelik üretimi alanında yatırım yaparak tüccar kimliğimin yanına sanayici kimliğimi de eklemiş oldum. 2008 yılında ise inşaat sektörüne giriş yaptım. İnşaat ve sanayi sektöründe faaliyetlerime devam etmekteyim.

24 yıllık evliyim, bir kız ve bir erkek evladım var.

Türkmen Alevi Ocakları Birliği Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı’nın kurucu başkanıyım. Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi ve Haliç Spor Yönetim Kurulu Üyesiyim.

25 Ekim 2017’de, Genel Başkanlığını Sayın Meral Akşener’in yaptığı İYİ Parti’nin Kurucular Kurulu üyesi oldum.

Mensubu olmaktan gurur duyduğum Türk milletine hizmet etmek adına; “Taştaki Türkler”, “Saymalıtaş” ve “Damgalarım Göçü” kaynak kitaplarının oluşturulmasında rahmetli Servet Somuncuoğlu’na her türlü desteği vererek, Türk tarihi açısından çok önemli olduğunu düşündüğüm bu eserlerin basımını sağladım. 2022 yılında Türkmen Alevi Ocakları Birliği Kültür, Eğitim ve Sağlık Vakfı’nı kurarak Alevi inanç sisteminin ocak bazlı tarihsel dokümantasyonunu gün yüzüne çıkarmak üzere akademik çalışmalar başlattım. Bu çalışmaların sonucu ortaya çıkan kitap yayınlarımız devam etmektedir.

İstanbul’un en güzel ilçelerinin başında gelen Ataşehir’e, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in takdiriyle Belediye Başkan adayı olmaktan büyük onur duyuyor ve ilçemize hizmet etmek için heyecanlanıyorum.

Sivil Toplum
Türkmen Alevi Ocakları Birliği Kurucu Başkanı
ık Vakfı Kurucu Başkanı, İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi, Evli ve 2 Çocuk Babasıyım.

Galeri
📆 10 Kasım 2023 Cuma 11:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR