MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Sultanbeyli, Toplum » Sultanbeyli Beyaza Büründü
Sultanbeyli Beyaza Büründü

Sultanbeyli, kar yağışıyla beyaza boyandı.

 

Kar ve buzlanma nedeniyle vatandaşlar zaman zaman sıkıntı yaşasa da karın oluşturduğu muhteşem manzaralar görenleri kendine hayran bıraktı. Şüphesiz kar yağışından dolayı en çok mutlu olan yine çocuklardı.

 
Türkiye genelini etkisi artıran kar yağışı İstanbul ‘da ve Sultanbeyli’de seyrine doyulmaz bir görüntü meydana getirdi. Kar ve buzlanma nedeniyle Ülke genelinde ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşandı, ikazlara uymayan kimi araçlar yolda kaldı.

 
İstanbul’a yağan kardan Sultanbeyli de nasibini aldı ve ilçe adeta beyaza boyandı. Devlet Meteoroloji Müdürlüğü’nün günler öncesinden yaptığı uyarılar üzerine, kar yağışı henüz başlamadan Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri önlemini aldı. Tüm olumsuzluklar için ekipler hazır bekletildi. Ekipler ilçe genelinde kar yağışıyla birlikte tuz serpme ve solüsyon çalışması yaptı.

 
Sokak Hayvanları Unutulmadı
Yoğun kar yağışı sadece insanları değil, sokak hayvanlarını da etkiledi. Her şeyin üzeri karla kaplanınca yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için Sultanbeyli Belediyesi ve hayvan severler harekete geçti. Ormanlık alanlara kaplarla mama bırakan ekipleri gören sokak hayvanları bayram etti.
Uzun zamandır böylesine yağmayan kar, şüphesiz en fazla çocukları sevindirdi. Eğitime ara verilen İstanbul’da çocuklar doyasına eğlendi. Kar tanelerinin süslediği Sultanbeyli’de muhteşem manzaralar oluştu.

📆 08 Ocak 2015 Perşembe 10:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR