MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Taner Özdemir ‘Aday değilim!’
Taner Özdemir ‘Aday değilim!’

Taner Özdemir basına açıkladığı duyuruda birilerinin kendisi hakkında asılsız iddialarda bulunduklarını belirtti.
Kamuoyuna duyuru!

“Son günlerde şahsımla ilgi asılsız iddialarla yapılan ve CHP ilçesini yıpratmaya yönelik çalışmaların bir parçası vede imza çalışması yaptığım yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını Cumhurbaşkanlığı gibi çok önemli bir seçim öncesi böyle bir çalışmanın partimize herhangi bir katkısının olmayacağını düşünmekteyim!

Bu düşüncemi paylaşmak üzere kahvaltılı toplantı yaparak delege arkadaşlarımıza aktarmak ve düşüncelerimizi paylaşmak isteğimizi! Mesaj atarak çağrıda bulunmak suretiyle delege arkadaşlarımla paylaştım! Bu mesajı Çarpıtarak sanki imza toplayarak ilçeyi düşürmek amacı taşıdığını bilinçli bir çarpıtma olarak gördüğümden ötürü! Toplantıyı iptal ettim! Şahsım olağan kongrede aday olmuş ve bu demokratik yarışta sayın Kamer Gök seçilmiştir! Bu bilinçle olağan kongreye kadar vede sayın ilçe başkanı kendi rızasıyla bıraksa bile hiç bir şekilde aday olmayacağımı kamuoyuna duyuruyorum!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin saygı deyer üyelerinin şahsıma verdikleri onurlu görevle örgütümün meclis üyeliğini 5 yıl sürdüreceğimin bilinmesini isterim! Tekrar hiç bir suretle olağan üstü ya da olağan kongrelerde aday olmayacağımı bildirir saygılar sunarım!”  Taner Özdemir

📆 07 Haziran 2014 Cumartesi 10:46   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR