MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Tüm takım oyuncularımın arkasındayım
Tüm takım oyuncularımın arkasındayım

Teknik direktörümüz Özgür Zengin Fethiyespor galibiyeti sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Kulübümüzün içinde Bulunduğu bu zor Günlerde 7 maçta 10 puan toplayan tüm futbolcularımı Yürekten kutluyorum .

 

Büyük bir heyecan ve Aşkla başladığım profesyonel takım teknik direktörlüğünde sezona girerken istediğimiz sonuçları alamadığımız için çok üzüntülüyüm . Fakat 3 puanlık sistemde Alınacak seri galibiyetler bir anda sıralamadaki yerinizi değiştirebilir. Önemli olan kulübün içinde Bulunduğu mali koşuların düzeltilmesi adına atılacak adımlardır.

 

Öncelikle -6 puan ve futbolcuların beslenme sorunlarının çözümüdür . Tabi bu Sorun Takımın kurulma aşamasında da baş gösterdi mümkün olduğunca transferde mali BÜTÇE imkanları ölçüsünde hareket ederek yapıldı . 27 Kişilik takım kadrosunda 18 altyapı kökenli oyuncu olması bizi gelecek adına umutlandırıyor.
Tüm takım oyuncularının arkasındayım . Lütfen biraz daha sabırlı olmaya çalışalım . Türkiye liglerinde gerek mali Açıdan gerek finansal sorun açısından bu kadar kötü durumda olan başka bir takımın olduğunu düşünmüyorum. Tüm Kartal taraftarı futbolcularımızın, teknik heyetimizin ve personelimizin hangi koşullarda kulübü Yaşatma adına mücadele ettiğini bilirken birileri sosyal medyadan sahte hesaplar kullanarak kaos ortamı yaratmaya çalışmaktadır.
Geçmişte yada şu anda birilerini suçlayarak mevcut durumu çözemeyiz. Önemli olan doğru durum tespiti ve çözüm birlikteliğidir. Gün birlik olma zamanı gün Bütünleşme zamanıdır. Bütün umudumuz onursal Başkanımız Sn Altınok ÖZ ve yeni gelecek yönetimimiz ile Kartal’da güzel bir birliktelikle kulübün geleceği adına planlamalar yaparak Kulübümüzün hak ettiği yere ulaşmasıdır .
Yoksa günü kurtarma adıma yapılacak Çözümler bizi geleceğe taşımaz 6 ay sonra 1 sene sonra yine aynı -durumları konuşuruz.

📆 12 Ekim 2014 Pazar 17:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR