MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » Turgut Özal, 31’inci ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı
Turgut Özal, 31’inci ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı

Türkiye’nin 8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümünün üzerinden tam 31 yıl geçti. Merhum Cumhurbaşkanı ölümünün 31’inci yılında Topkapı’daki kabrinde törenlerle anıldı.

Törene Anayol Partisi Genel Başkan’ı Ali Karakurt,Merhum Cumhurbaşkan’ı Özal’ın eşi Semra Özal, oğlu Ahmet Özal,oğlu Efe Özal,Anadolu Birliği Partisi Genel Başkan’ı Bedri Yalçın,Eski Afyonkarahisar Milletvekili Müjdat Kayayerli,Güseren Başocak Anayol Partisi Teşkilat Başkan’ı,katıldılar.

Anayol Partisi Genel Başkan’ı Ali Karakurt anma töreninde yaptığı konuşmasın da şunlara değindi;

”Sayın basın mensupları bugün bizim için acı, keder ve ızdırabın olduğu bir tarih 17Nisan , bundan tam 31yıl önce Türkiye’ye çağ atlatan eşsiz liderimiz 8.Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal’ın ebediyete intikalinin yıl dönümü bir kez daha kendisine Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun camiamızın başı sağolsun.

Biz arkadaşlarımız ile birlikte bundan önce her yıl toplanıp Sn. Cumhurbaşkanımızı yıl dönümlerinde hep andık fakat bu yılki anma programına eski öğrencileri olarak kendilerinden öğrendiğimiz ülkemizin ve insanlarının sıkıntılı döneminde yalnız ve ancak Sn. Özal siyasi eğitimi almış halka hizmeti hakka hizmet olarak gören bizlerin kurduğu ve ilk genel seçimlere kadar tüm teşkilatlanmasını tamamlamış olacak olan ANAYOL PARTİSİ Genel Başkanı ve ekip arkadaşlarımla birlikte 31.ölüm yıldönümünde her gün artan bir minnet ve özlemle anıyoruz ve merhum Cumhurbaşkanımız Sn. Özal’ın manevi huzurunda ülkemiz ve milletimizin hizmetine hazır olduğumuzu bu vesile ile bir kez daha belirtmek isterim tekrar Sn. Cumhurbaşkanımıza rahmet diliyorum mekanı cennet olsun inşallah”…

Ali Karakurt
ANAYOL PARTİSİ Genel BAŞKANI

Galeri
📆 18 Nisan 2024 Perşembe 11:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR