MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Büyükşehir, Genel, Toplum » Türkiye’nin İlk Tematik Çiftliği Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde.
Türkiye’nin İlk Tematik Çiftliği Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde.

Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, Türkiye’nin ilk tematik çiftliğini çocuklarla buluşturuyor.

 

Çocuklar ile doğayı biraraya getirecek olan “Ali Baba’nın Çiftliği” 23-31 Ocak, 12.00-19.30 saatleri arasında Carrefour İçerenköy AVM’de olacak.

 

 

Temel amacı doğa ve çocukları biraraya getirerek doğal besinlerin evimize nasıl girdiğini çocuklara uygulamalı bir şekilde öğretmek olan “Ali Baba’nın Çiftliği’nde çocuklar; domates, biber, patlıcan ve çilek tohumları ekecek, köy kuyusundan su çekip ürünlerini sularken temsili bir şekilde süt sağacaklar, folluklardan etkinlik için özel üretilen maket yumurtaları toplayıp atölye alanında yumurtalarını kuklaya dönüştürerek yaratıcılıklarını da ortaya koyacaklar.

 

 

100 metrekarelik bir alana yayılan çiftlik şeklinde dizayn edilen etkinlik alanında yer alan maket eşeklere yüklenen temsili odunları da taşıyacak olan çocuklar, alanda bulunan yayıkla süt ve tereyağı yapımını da öğrenecekler. Tarlalarındaki sebzeleri toplayıp hasat zamanını tamamlayan çocuklar etkinlik sonunda çiftçilik sertifikalarını alarak Carrefour İçerenköy AVM’de doğa ile içiçe bir gün geçirecekler.

 

 

Kaşıkla yumurta taşıma, çuval yarışı gibi sürpriz etkinlik ve yarışmaların da yer alacağı aktiviteye tüm minik Carrefour İçerenköy AVM ziyaretçileri davetlidir.

 

 

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, 126.797 metrekare arsa alanı üzerine kuruludur ve 45.400 metrekare toplam kiralanabilir alana sahiptir. Birbirinden seçkin 126 ulusal ve uluslararası markası ile ziyaretçilerinin tüm ihtiyaçlarına tek çatı altında kolayca ulaşmalarını sağlayan Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, bünyesinde Bauhaus, Boyner, Mudo, TeknoSA ve Türkiye’nin en büyük CarrefourSA hipermarketini bulundurmakta ve ziyaretçileri için alışveriş ve eğlenceyi birarada sunmaktadır.

 

 

Carrefour’un Türkiye’deki ilk alışveriş merkezi olarak 1996 yılından beri hizmet veren Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, aynı zamanda Türkiye’de faaliyete geçen ilk dört alışveriş merkezinden biri olup, merkezi konumu ile İstanbulluların vazgeçilmez alışveriş ve buluşma noktası olma özelliğini halen korumaktadır.

 

 

Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile 2.884 araç kapasiteli ücretsiz otoparkı, danışma, bankamatik, kuru temizleme, kuaför, bebek bakım odası ve engelli hizmetleriyle Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, ziyaretçileri için güvenli ve rahat alışverişin başlıca adresi olmaya önümüzdeki yıllarda da devam edecektir.

 

 

📆 27 Ocak 2015 Salı 13:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR