MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Yeryüzünde mülteci olmak tuvallerden yansıyacak
Yeryüzünde mülteci olmak tuvallerden yansıyacak

Dünyanın dört bir yanında ırk, din, dil ayırmadan mültecilerin derdine derman olan Yeryüzü Doktorları, mülteciliğe ve mültecilerin zor yaşam koşullarına dikkat çekmek amacıyla “Yeryüzünde Mülteci Olmak” konulu bir resim yarışması başlattı.

 
Uluslararası sağlık alanında çalışmalar yapan; Suriye’de, Irak’ta, Orta Afrika’da ve dünyanın dört bir yanında ırk, din, dil ayırmadan mültecilerin derdine derman olan Yeryüzü Doktorları, mülteciliğe ve mültecilerin zor yaşam koşullarına dikkat çekmek amacıyla “Yeryüzünde Mülteci Olmak” konulu bir resim yarışması başlattı. Yeryüzü Doktorları, yediden yetmişe eli kalem ve fırça tutan herkesi tuvallerinin, kâğıtlarının, şövalelerinin başına davet ediyor.

 

 

Dereceye girenler için hazırlanan ödüllerin duyurulmadığını, asıl amacın dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak olduğunu belirten Yeryüzü Doktorları, yarışma için toplanan resimlerin mülteciler yararına düzenlenecek bir organizasyonda da sergileneceğini ifade etti.

 

Yeryüzü Doktorları değerlerine uygun tüm resimler kabul edilip değerlendirmeye alınacak. Yarışmada herhangi bir yaş sınırı yok. 7’den 70’e herkesin katılabildiği yarışmada malzeme ve teknik sınırı bulunmuyor. Yarışmacılar istedikleri malzemeyi ve tekniği kullanabiliyor. Yarışmaya katılacak resimlerin dijital halleri en geç 21 Kasım Cuma gününe, fiziksel halleri ise en geç 24 Kasım pazartesi gününe kadar Yeryüzü Doktorlarına ulaştırılması gerekiyor. Resimlerin sosyal medya ve daha sonra yapılacak sergilerde yayınlama hakkı Yeryüzü Doktorlarına ait olacak. Ancak çalışmalar 3. kişi veya kuruluşlarla paylaşılmayacak.

📆 14 Kasım 2014 Cuma 11:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR