MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Magazin, Manşet, Toplum » Yeşilçam’ın Efsane İsmi Nezih Tuncay Hayatını Kaybetti
Yeşilçam’ın Efsane İsmi Nezih Tuncay Hayatını Kaybetti

Sinema ve dizi oyuncusu Yeşilçam’ın efsane ismi Nezih Tuncay sağlık sorunları nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sinema ve dizi oyuncusu Yeşilçam’ın efsane ismi Nezih Tuncay sağlık sorunları nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı Nezih Tuncay’ın oğlu Semih Tuncay, babasının hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Semih Tuncay yaptığı paylaşımda, “Canım babam Nezih Tuncay’ı, bugün kaybettik.

,

 

Bu zorlu süreçte bize destek olan tüm dostlara çok teşekkür ederim. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.” İfadelerini kullandı. Nezih Tuncay’ın birlikte oynadığı “Yaprak Dökümü” adlı dizideki rol arkadaşı Caner Kurtaran, “Türkiye’de ilk kabare tiyatrosu ve komedi oyunculuğunu, Metin Akpınar, Zeki Alasya ile yapan, Türkiye’nin en iyi eski aktörlerinden birini kaybettik. Gerçekten samimi düşüncem bu. Çok beğendiğim bir oyuncuydu.” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Nezih Tuncay’ın kaybına çok üzülen ve beyefendi bir insan olduğunu söyleyen Caner Kurtaran, “Abi gibiydi. İş açısından da çok saygı değer, samimi bir insandı. Onunla samimi ve iyi zamanlar geçirdik.” dedi. Ünlü oyuncu “Mahallenin Muhtarları”, “Rus Gelin” ve “Yaprak Dökümü” gibi birçok dizide ve filmde rol aldı. Nezih Tuncay’ın cenazesi dün Maltepe Camisi’nde kılınan ikindi namazına müteakip Maltepe Mezarlığı’nda defnedildi.
Bu haber http://www.haberlerweb.com/’dan alınmıştır.

Kaynak: http://www.haberlerweb.com/haber/1274/yesilcamin-efsane-ismi-nezih-tuncay-hayatini-kaybetti.html

📆 30 Haziran 2016 Perşembe 13:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR