MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ, MAHALLE BİRİM BAŞKANLARI VE MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN ALTINOK ÖZ, MAHALLE BİRİM BAŞKANLARI VE MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, her ay yapılan Mahalle Birim Başkanları ve Meclis Üyeleri Nisan ayı toplantısına katıldı. Kartal Belediyesi Ekolojik Etkinlik Çadırı’nda gerçekleştirilen toplantıya, Kartal’daki 20 mahallenin temsilcileri katıldı.

Toplantıya ayrıca Kartal Belediyesi Başkan Yardımları Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Mustafa Fehmi Okay ve Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Taki Kahraman, Kartal Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Efrayim Deveci, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanları Özbey Pekşen ve Haydar Oğuz ile CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Kiraz Uzuntaş da katıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yaklaşan referandumu hatırlatarak Cumhuriyetin gerçek teminatının, Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu söyledi. Başkan Altınok Öz, ” Cumhuriyeti kuran biziz. Sahip çıkacak olan da temelde biziz. Ama gördüğüm şu ki, Cumhuriyet rejiminin karşı devrime yeniliyor gibi bir noktaya gelmesi bile insanları reaksiyon vermeye itti, sahip çıkmaya çalıştı. Alanda söylüyorum. Hasta olana kadar, aldığımız oksijenin nasıl farkında değilsek, ancak astım gibi rahatsızlıklarda oksijeni yaka bağır açıp, pencere açıp aramaya başlıyorsak, demokrasiye de kaybettiğimizi anlar noktaya geldiğimizde sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bizim dışımızda sahip çıkanlar var. Kimisi demokrasi adına, kimisi de başka ad altında. Yani her Hayır’ın bir gerekçesi var. Ama sonuçta demokrasiye sahip çıkma adına, ana güvertede Cumhuriyet Halk Partisi olmak üzere bütün herkes sahip çıkıyor” dedi.

Toplantıda daha sonra mahallelerin sorunları aktarılmaya başlandı. Katılımcılara dağıtılan dosyalarda, geçmiş toplantılarda konuşulan sorunlarla ilgili süreçler aktarıldı. Toplantının bundan sonraki bölümünde mahalle birim başkanları, hem kendi mahalleleriyle ilgili, hem de yakalaşan referandum süreci ile ilgili talep, görüş ve şikayetlerini iletti. Mahalle temsilcilerinin ve meclis üyelerinin konuşmalarının ardından mikrofonu, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan devraldı. Referandumun önemine değinen Fidan, Belediye hizmetleri ile ilgili mahalle birim başkanlarından gelen talep ve şikayetlerin kayıt altına alındığını, sorunların çözümü için gerekenin yapıldığını söyledi.

Galeri
📆 10 Nisan 2017 Pazartesi 13:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR