MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ, ORHANTEPE MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARADA
BAŞKAN ALTINOK ÖZ, ORHANTEPE MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARADA

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Orhantepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Necip Fazıl Kısakürek Parkı’nda, mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Altınok Öz, vatandaşlarla sohbet etti, onların isteklerini ve sıkıntılarını dinledi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Orhantepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiği toplantıya eşi Feray Öz, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ, Kartal Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Emre Akkuş, Kartal Belediye Meclis üyesi Mehmet Tirgil ve eşi katıldı. Başkan Altınok Öz, Kayseri’de yaşanan saldırıyı da kınayarak, “Kayseri’de yaşanan hain saldırıyı kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına acil şifalar diliyorum.” dedi.

 

Mahalle sakinlerini dinleyen Başkan Altınok Öz yaptığı konuşmada; “Burada daha iyi bir Kartal veya mahalle için neler yapabiliriz diye sizlerle buluştuk. Bizden isteklerinizin neler olduğunu öğrenmek için buradayız. Biz 2009 yılında göreve geldiğimizde kreş sayımız 1’di şimdi ise 11. Parklarımız ve yeşil alanlarımıza her gün bir yenisi ekliyoruz.

 

Okulların önlerinde hem resmi hem sivil zabıtalarımız duruyor. Gençlerimizi, çocuklarımızı okul önlerinde bekleyen tehlikeler olmasın diye bizler sizin için varız. Kartal Boğazdan sonra İstanbul’un en gözde ilçesidir.” dedi.

 

Her ay muhtarlarımızla bir araya geliyoruz

 

2009 yılından beri her ay Kartallı muhtarla ile bir araya gelerek toplantı yaptıklarını hatırlatan Başkan Altınok Öz, “Her ayın ilk haftası 20 Mahallenin Muhtarları ile toplantı yapıyoruz. Mahallenin sorunları nelerdir, neler yapabiliriz diye konuşuyoruz. Sizler söyleyeceksiniz, bizler yapacağız diyoruz. Hemen hemen her sokakta park var. Bizler sadece sokakları değil, yaşlılarımızı ve engellilerimizi de düşünmeliyiz. Bir sokağa gelişi güzel kaldırım yaparsanız kaldırımdaki o engeller ne olacak, direkler ne olacak. Bu kaldırım diyemeyiz. Engeli olmayan engelli kardeşlerimizin rahat çıkacağı bir kaldırım olması lazım. Kaldırımlarımızı yeniledik ve çalışmalara devam ediyoruz. “ diye konuştu.

 

Whatsapp hattımız 7/24 çalışıyor

 

Kartal Belediyesi whatsapp hattı ile artık çözüme kısa sürede ulaşıldığını da belirten Başkan Altınok Öz, “Kartal’da mahallenizde bir sıkıntı mı var.  Örneğin çöpler dolu… Hemen çekin gönderin, ilgili ekipler müdahale etsinler. 0532 136 90 90 nolu numaraya her gördüğünüz sorunu atın. Biz ilgilenelim. Bizlerin bu hattı kurmamızın sebebinden biri de şudur. Seçimlerde kullandığım bir söz vardı. –Kartal’ı halk ile yöneteceğim.- demiştim. Bizim göremediğimizi siz görün ve bizimle paylaşın dedik ve başardık. Olumlu tepkiler alıyoruz. Siz de mahallenizdeki sorunları çekip gönderin. Hemen takibe alınsın. “ diye konuştu.

 

 

Galeri
📆 19 Aralık 2016 Pazartesi 11:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR