MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ, TÜRK KIZILAYI İLE KIZILHAÇ’IN BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİNE KATILDI
BAŞKAN ALTINOK ÖZ, TÜRK KIZILAYI İLE KIZILHAÇ’IN BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİNE KATILDI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Türk Kızılayı ve Bulgar Kızılhaç Kırcaali Örgütü’nün düzenlediği ‘Birlik ve Dayanışma Yemeği’ne katıldı. Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nde düzenlenen yemeğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kırcaali Eğridere Belediye Başkanı Resmi Murad, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Bulgar Kızılhaç Kırcaali İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Dr. Todor Çerkezov, Türk KızılayıMaltepe Şube Başkanı Köksal Köse, Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Olcay Özgön, Kartal Belediye Meclis Üyeleri, Türk Kızılayı ve Bulgar Kızılhaç Kırcaali Örgütü’nün yönetim kurulu katıldı.

 

Türk Kızılayı Maltepe Şube Başkanı Köksal Köse yaptığı konuşmada; Kartal Belediye Başkanı Sayın Op. Dr. Altınok Öz’e bu güzel derneği bizlere kazandırdığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve dayanışma yemeğindeyiz, Bulgar kardeşlerimizin yanında olan Kızılhaç’ın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Hepinize hoş geldiniz diyor, sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum.” dedi.

 

“Üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız”
unnamed-18 unnamed-19

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Siz değerli misafirlerimizi Kartal’da görmekten onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Burası bizim evimiz, bugün buradayız ne tesadüf ki dün akşam da Karadenizliler Derneği’ndeydik. Karadenizlilere tahsis ettiğimiz yerde bir araya geldik, bugün de Balkan göçmeni kardeşlerimizle birlikteyiz. Sağlıkçı bir belediye başkanı olmanın hassasiyetiyle bize düşen görev ne olursa olsun seve seve yapmaya hazır olduğumuzu söylemek istiyorum.Hepinize iyi akşamlar diliyorum.”

Galeri
📆 21 Ekim 2016 Cuma 13:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR