MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » ESNAFLAR KIRAATHANESİ’NDE İFTAR
ESNAFLAR KIRAATHANESİ’NDE İFTAR

Kartal Yukarı Mahalle Belediye caddesinde bulunan ve Kartal’ın en güzel kahvehanelerinden biri olan Esnaflar Kıraathanesi’nde iftar verildi.

 

Kahvehanenin sahibi Eyüp Yaşin’in verdiği iftara yaklaşık 50 kişi katıldı.

Kahvehanenin önündeki bahçede verilen iftarda İş ve Siyaset dünyasından isimlerde vardı. Kartal Yukarı Mahalle muhtarı Ünal Özuğurlu,Kartal Belediyesi Basın ve yayın işleri Müdürü Hüseyin caner Güler, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkan’ı İshak Kamberoğulları,Demokrat Parti Kartal İlçe Genel Sekreteri Tanju Akkaynak,Demokrat Parti İstanbul İl Yöneticisi Armağan Önder Özcan,Yüksel İnşaat’ın Sahibi Yüksel Öğüt,Mütahit işadamı Faruk Günaydın, Suat Bektaş, Mali Müşavir İsa Çarbaş, Dr.Ertuğrul Bektaş, İşadamı Ahmet Sarı, İşadamı Eray Tepe,Atilla Sarı ve Kahvehanenin müdavimleri günlük müşterileri katıldı.

 

esnaflar-2
Kartal’da Çay Esnaflar Kıraathanesinde içilir….
Çay denilince akla gelen isimlerin başında gelen Esnaflar Kıraathanesi temizliği ve güzel ortamıylada göz dolduruyor. Kartal Belediyesi yeni hizmet binasının karşısında olan bu kahvehanemizin çiçekler içerisindeki bahçesi gün içerisinde dolup taşıyor.
Kahvehanenin sahibi Eyüp Yaşin’in 30 yıldır bu işi yaptığını duyduğumuzda işinin hakkını veriyor demekten başka birşey kalmıyor bizede.
Eski Kartal’lıların ağırlıkta takıldığı kahvehanede herkes birbirini yakından tanıyor. Çoğu cocukluk arkadaşı birlikte büyümüş kişiler. Bu durumda kahvehaneye ayrı bir sıcaklık katıyor.
Kartal’ın güzide mekanlarından olan Esnaflar kıraathanesin’e uğrayın ve o lezzetli çayından muhakkak için çayın yanında sunulan güler yüz,dostluk ve samimiyet de ikramdır….

Murat Karaca

esnaflar-3esnaflar -1

Galeri
Etiketler:
📆 10 Temmuz 2014 Perşembe 15:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR